Αρχική


Schoolwave 2014: Δηλώσεις συμμετοχής και προθεσμίες
25.11.13

SCHOOLWAVE 2014 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Από σήμερα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τα μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα που θέλουν να παίξουν στο Schoolwave 2014. Όσα συγκροτήματα ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να βρουν πληροφορίες και τις αιτήσεις συμμετοχής στα παρακάτω links:

Για μαθητικά ή φοιτητικά συγκροτήματα δείτε πληροφορίες και τις αιτήσεις συμμετοχής στο theschooligans.gr/schoolwave2014 (Προθεσμία: Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014) [σ.σ. δόθηκε παράταση μίας εβδομάδας από την αρχική προθεσμία 19 Ιανουαρίου]

Για συγκροτήματα εκτός Ελλάδας δείτε πληροφορίες και τις αιτήσεις συμμετοχής στο theschooligans.gr/schoolwave2014info (Προθεσμία: Κυριακή 23 Μαρτίου 2014)


 

 
SCHOOLWAVE BANDS LIVE στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ (Σάββατο 16 Νοεμβρίου)
06.11.13
SWBANDSLIVE-NOE13-ROMANTSO-AFISA.jpgΕίστε έτοιμοι για το πρώτο χειμερινό Schoolwave; Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου εφτά μπάντες από το Schoolwave έρχονται στο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια) φέρνοντας μαζί τους λίγη από την τρέλα του καλοκαιριού.
Πριν την έναρξη της συναυλίας, θα προβληθούν για πρώτη φορά video clips από το Schoolwave 2013.

Οι μπάντες που θα εμφανιστούν είναι:

UNCENSORED (Ατμοσφαιρικό Πανκ)

EYE LEVEL (Bastard rock)

LiE (Post grunge)

STEREOVOID (Synth rock)

BURIED BEFORE I DIE (Metalcore)

DOMINATION (Trash metal)

SLEEPFISH (Post/Rock)

 

 


 
Το Schoolwave 2013 έρχεται!
18.06.13

SCHOOLWAVE 2013To Schoolwave έρχεται! 27 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα ετοιμάζονται για το μεγάλο πάρτυ του καλοκαιριού που θα γίνει στις 5-6-7 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων. Θα παίξουν από pop μέχρι death metal και από electrocore μέχρι... ρεμπέτικο!

Όπως τα τελευταία 8 χρόνια, έτσι και φέτος θα τους περιμένει μια μεγάλη σκηνή, ένας άψογος τεχνικός εξοπλισμός και μια ομάδα τεχνικών που θα τους φερθεί με τον ίδιο σεβασμό που θα φερόταν σε έναν επαγγελματία καλλιτέχνη. Αυτή είναι η φιλοσοφία που έκανε το Schoolwave το πιο επιτυχημένο φεστιβαλ στο είδος του στην Ευρώπη. Εκατοντάδες μπάντες έχουν περάσει από την σκηνή του και χιλιάδες  παιδιά τις έχουν χειροκροτήσει. Η μουσική είναι μόνο η αφορμή. Όπως λένε οι Indieatoms, ένα από τα συγκροτήματα του φετινου Schoolwave, "για τη νέα γενιά η μουσική είναι ο μόνος αληθινός κώδικας επικοινωνίας. Οι λέξεις έχουν χάσει πια το νόημά τους, τις ξεφτιλίσανε οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί"

Στο τέλος κάθε βραδιάς, μετά τα μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα, θα εμφανιστούν οι The Burger Project (5/7), οι Suicidal Angels (6/7) και ο Κωστής Μαραβέγιας (7/7). Θα υπάρξουν και έκτακτες συμμετοχές,όπως του Σάκη των Rotting Christ, ο οποίος παρέα με τον 15χρονο Γιάννη, κιθαρίστα των Speed Alarm, θα εμφανιστεί στη σκηνή μαζί με τους Suicidal Angels.


Οι πόρτες ανοίγουν κάθε μέρα στις 18:30 και η είσοδος είναι 5 ευρώ την ημέρα και 10 ευρώ για όλο το τριήμερο.
Για τους κατόχους εισιτηρίων θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά με πούλμαν της CU, μεγάλου χορηγού του φεστιβάλ, από τη στάση Μετρό "Ευαγγελισμός" προς το Θέατρο Βράχων κατά την έναρξη και λήξη κάθε ημέρας.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του Schoolwave 2013 και τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων εδώ. 
ΤΑ 27 ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ SCHOOLWAVE 2013
17.05.13

Schoolwave 2013 Demos

Επιλέχθηκαν τα 27 συγκροτήματα (15 μαθητικά και 12 φοιτητικά) που θα παίξουν στο SCHOOLWAVE 2013.  Η επιλογή φέτος ήταν πολύ δύσκολη, ιδιαίτερα για τα φοιτητικά συγκροτήματα, καθώς το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό.

Την επιλογή έκαναν ο Γιάννης Πετρίδης (ραδιοφωνικός παραγωγός), ο Vassilikos (τραγουδοποιός), ο Σάκης (Rotting Christ), ο Χρήστος Ιωαννίδης (Schooligans), ο Χρυσόστομος Μουράτογλου (μουσικός παραγωγός) και ο Κωστής Μαραβέγιας (τραγουδοποιός). 

Εκτός από τα 27 συγκροτήματα που επιλέχθηκαν, υπάρχουν και τέσσερα αναπληρωματικά συγκροτήματα σε περίπτωση που δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα με τη συμμετοχή κάποιου από τα 27. Τα ονόματα των αναπληρωματικών δεν θα ανακοινωθούν παρά μόνο αν χρειαστεί.

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα συγκροτήματα που συμμετείχαν στις ακροάσεις.  Στα χειμωνιάτικα live που γίνονται κάθε χρόνο στην Αθήνα καθώς και στο "Schoolwave on tour" που θα γίνει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας θα μετέχουν και συγκροτήματα που ήρθαν στις φετινές ακροάσεις.

Δείτε παρακάτω τα 27 συγκροτήματα που θα ανέβουν στη σκηνή του Schoolwave 2013 στις 5-6-7 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων.

 
Την Παρασκευή στις 22:00 ανακοινώνονται τα συγκροτήματα του Schoolwave 2013
15.05.13

sw2013header.jpg

 

Την Παρασκευή 17 Μαϊου στις 22:00 ακριβώς θα ανακοινωθούν τα μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα που θα εμφανιστούν στο Schoolwave 2013!

Η ανακοίνωση θα γίνει ταυτόχρονα στις παρακάτω διευθύνσεις:

Official Site >>> www.theschooligans.gr

Facebook >>> Schoolwave Page & Schoolwave Group & Periodiko Schooligans A & Periodiko Schooligans B 

Twitter >>> twitter.com/theschooligans 

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 36 - 42 από 250