Αρχική


SCHOOLWAVE CHRISTMAS PARTY στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ (Σάββατο 27 Δεκεμβρίου)
15.12.14
xmasparty2014_afisa
Μετά από τρεις μήνες σχολεία και φροντιστήρια, σχολές και καταλήψεις ήρθε η στιγμή για το πρώτο χειμερινό live του Schoolwave. Επτά μπάντες έρχονται για το Schoolwave Christmas Party που θα γίνει το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στο Ρομάντσο, στο κέντρο της Αθήνας (Αναξαγόρα 3-5 και Σωκράτους). Πριν το live θα προβληθούν για πρώτη φορά video clips από το Schoolwave 2014.
Οι μπάντες που θα εμφανιστούν είναι:

• Bombing the Avenue [Alternative/ Indie]
• No Entry [Alternative Rock]
• Sink the Surface [Metalcore/ Deathcore]
• Sacred Valley Tales [Metalcore]
• Sensorium Abyss [Metal]
• Uncensored [Ατμοσφαιρικό Punk]
• The Blank [Indie Rock]
 

 
Οι Schooligans ζητούν συνεργάτες
09.12.14

Δουλειά Γραφείου

Ζητούνται συνεργάτες για part time εργασία στο γραφείο των Schooligans στο κέντρο της Αθήνας. Η εργασία περιλαμβάνει κυρίως γραμματειακή υποστήριξη.

Είναι απαραίτητη η γνώση Η/Υ (excel, word, διαχείριση αλληλογραφίας, social media, κλπ.) και επιθυμητή η ικανότητα επεξεργασίας εικόνας (Photoshop) και διαχείρισης ιστοσελίδων.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν βιογραφικό στη διεύθυνση Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

 
Schoolwave 2015: Δηλώσεις συμμετοχής και προθεσμίες
25.11.13

sw15_header_aithseis_summetoxhs.jpg

Από σήμερα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τα μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα που θέλουν να παίξουν στο Schoolwave 2015. Όσα συγκροτήματα ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να βρουν πληροφορίες και τις αιτήσεις συμμετοχής στα παρακάτω links:

Για μαθητικά ή φοιτητικά συγκροτήματα δείτε πληροφορίες και τις αιτήσεις συμμετοχής στο theschooligans.gr/schoolwave2015 (Προθεσμία: Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015)

Για συγκροτήματα εκτός Ελλάδας δείτε πληροφορίες και τις αιτήσεις συμμετοχής στο theschooligans.gr/schoolwave2015info (Προθεσμία: Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015)

 


 

 
Οι Πανελλήνιες φεύγουν, το Schoolwave έρχεται!
10.06.14
SCHOOLWAVE 2014 (AFISA)
Το Schoolwave 2014 θα γίνει 2-3-4 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο.

Θα συμμετέχουν:

24 φοιτητικά και μαθητικά συγκροτήματα απ' όλη την Ελλάδα

5 guests από παλαιότερα Schoolwave

7 special guests:

.......Γιάννης Αγγελάκας

.......Φοίβος Δεληβοριάς

.......Μάρκος (Locomondo)

.......Word of Mouth

.......Σάκης (Rotting Christ)

.......1000mods

.......και ένα ακόμα progressive metal συγκρότημα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

Λόγω του επετειακού χαρακτήρα του φεστιβάλ - φέτος κλείνουμε 10 χρόνια! - η είσοδος θα είναι τελείως συμβολική, μόνο 2 ευρώ τη μέρα.

 

Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ SCHOOLWAVE 2014
 
Τα 24 συγκροτήματα του Schoolwave 2014
17.03.14

Schoolwave 2014

Επιλέχθηκαν τα 24 συγκροτήματα (12 μαθητικά και 12 φοιτητικά) που θα παίξουν στο Schoolwave 2014. Η επιλογή ήταν πολύ δύσκολη, ιδιαίτερα ανάμεσα στα φοιτητικά metal συγκροτήματα, όπου το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό.

Την επιλογή έκαναν οι  Γιάννης Πετρίδης (ραδιοφωνικός παραγωγός), Νίκος Κυπουργός (συνθέτης), Γιώργος Κουμεντάκης (συνθέτης), Vassilikos (τραγουδοποιός), Σάκης Τόλης (Rotting Christ), Φοίβος Δεληβοριάς (τραγουδοποιός), Χρυσόστομος Μουράτογλου (μουσικός παραγωγός) και Χρήστος Ιωαννίδης (Schooligans).

Εκτός από τα 24 συγκροτήματα που επιλέχθηκαν, υπάρχουν και τέσσερα αναπληρωματικά συγκροτήματα σε περίπτωση που δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα με τη συμμετοχή κάποιου από τα 24. Τα ονόματα των αναπληρωματικών δεν θα ανακοινωθούν παρά μόνο αν χρειαστεί.

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα συγκροτήματα που συμμετείχαν στις ακροάσεις.  Στα χειμωνιάτικα live που γίνονται κάθε χρόνο στην Αθήνα καθώς και στο "Schoolwave on tour" που θα γίνει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας θα μετέχουν και συγκροτήματα που ήρθαν στις φετινές ακροάσεις.

Δείτε παρακάτω τα 24 συγκροτήματα που θα ανέβουν στη σκηνή του Schoolwave 2014.

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 22 - 28 από 250