Happy End... 

Τι είναι οι κουκουλοφόροι;

 Ζητήσαμε από φιλολόγους που κάνουν μάθημα στην Α΄ Γυμνασίου να βάλουν τους μαθητές τους να γράψουν κάτι για ένα θέμα της επικαιρότητας. Και τα πρωτάκια μπλέξανε αυτά που ακούνε γύρω τους με τη δική τους φαντασία. 

 

Οι κουκουλοφόροι είναι κάποιοι τύποι που σκοτώνουν και κλέβουν. Φοράνε μια μάσκα για να μην τους αναγνωρίζουν και βιάζουν μικρά παιδιά.

 

 

Οι κουκουλοφόροι είναι οι ελευθερωτές του λαού. Χρησιμοποιούν βία, αλλά δε φταίνε αυτοί. Ο Καραμανλής και οι φίλοι του φταίνε που μένουν τόσοι άνθρωποι άστεγοι και άνεργοι. Σε κάθε συμπλοκή οι αστυνομικοί τρώνε όλο το ξύλο και κάθονται και κοιτάνε τους κουκουλοφόρους να σώζουν τον κόσμο.

 

Οι κουκουλοφόροι είναι άνθρωποι, κάτι σαν τους χούλιγκανς.
Κυρία, ξέρω τι είναι αλλά δεν μπορώ να σας το εξηγήσω.

 

Εγώ πιστεύω πως αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να μας κάνουν ζημιές, αλλά φοράνε την κουκούλα για το καλό μας. Χωρίς κουκούλες θα μας σκότωναν για να μην πούμε σε κανέναν ποιος ήταν αυτός ο κακοποιός.


ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ (Π.Χ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΤΛ) ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΗΡΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ, ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ
ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ; ΤΑ ΣΠΑΝΕ!

Κάτι κοκορόμυαλοι που σπάνε τζαμαρίες και πετάνε μολότοβ.

Κυρία, ήταν άρρωστη η γιαγιά μου
και δεν έχω διαβάσει για σήμερα.

 

Μπορεί να 'ναι άνθρωποι που διαμαρτύρονται για την αδικία. Μπορεί να είναι αναρχικοί. Μπορεί να είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν χρήματα και κλέβουν για να ζήσουν. Τέλος μπορεί να 'ναι κλεπτομανής... Ελπίζω να 'χω κάτι σωστό.

 

 

Είναι κάτι τύποι που εκφράζουν τη γνώμη τους λάθος. Έχουμε την ίδια νοοτροπία όμως. Δεν συμφωνώ με τον τρόπο που τους αντιμετωπίζει η κυβέρνηση. Μακάρι ο κόσμος να ήταν ίσος χωρίς αδικίες για να μην υπήρχαν οι κουκουλοφόροι.

 

Οι κουκουλοφόροι διαλύουν τις περιουσίες των άλλων ανθρώπων για να ικανοποιήσουν τα βίαια συναισθήματα τους. Χρησιμοποιούν το πανεπιστήμιο ώς άσυλο για να μπορούν να κρύβονται από τους αστυνομικούς και να κατασκευάζουν τις μολότοφ που ύστερα πετάν στους αστυνομικούς οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα και για 1.700 ευρώ διακινδυνεύουν τη ζωή τους. Κατά τη γνώμη μου οι αστυνομικοί θα έπρεπε να εισβάλουν στο άσυλο και να πιάσουν όλους τους κουκουλοφόρους που είναι εκεί μέσα.

 

 

Είναι ο αδερφός μου! Χα χα! Κουκουλοφόροι είναι αναρχικοί που καταστρέφουν ότι ανήκει στο κράτος. Μέχρι και εγώ θα μπορούσα να γίνω. Μωρέ αν υπήρχε συμμορία εγώ θα ήμουν αρχηγός και πρώτα θα σκότωνα τον υπουργό δικαιοσύνης επειδή λέει πως όποιος φοράει κουκούλα παίρνει 4 χρόνια φυλακή. Και τα φιμέ τζάμια στις λιμουζίνες κουκούλα είναι.

 

Είναι κάποιοι πολύ κακοί που φοράνε μαύρα ρούχα και πάνε σε διάφορα μαγαζιά και τα σπάνε όλα. Εγώ τους μισώ γιατί χαλάνε τις πολιτείες μας.

Οι κουκουλοφόροι είναι ή αναρχικοί και θέλουν να ζουν χωρίς νόμους και κανόνες ή καρναβαλιστές και το κάνουν για την πλάκα τους.

Οι κουκουλοφόροι είναι ταραγμένοι νέοι που έχουν προβλήματα στην οικογένειά τους, στην εφηβεία κ.τ.λ. Αυτό τους οδήγησε στο να γίνουν μανιακοί, αλήτες. Μπορεί όμως να μην έχουν σωστή αγωγή από το σπίτι. Είναι κρίμα αυτά τα παιδιά να χαραμίζουν τη ζωή τους. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΥΡΙΑ.
ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ!!!

Είναι κάτι άνθρωποι που πηγαίνουν στις πορείες και τα σπάνε, γιατί έχουν οργή μέσα τους προς αυτούς που μας κυβερνούν. Πάντως μη νομίζετε πως μόνο οι κουκουλοφόροι έχουν οργή. Έχω κι εγώ και αν δεν λυπόμουν την περιουσία κάποιον ανθρώπων θα πήγαινα μαζί τους και θα τα έσπαγα κι εγώ!

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ.

Τεμπέληδες, καλοαναθρεμμένοι, παιδιά πλουσίων που δεν εκτιμούν τίποτα. Τα έχουν όλα γι' αυτό δεν καταλαβαίνουν τι είναι να χάνει κανείς τη δουλειά του. Όμως κάθε τζαμαρία που σπάνε και κάθε μαγαζί που καταστρέφουν αφήνει άνεργους τρεις και παραπάνω ανθρώπους.


ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΦΟΡΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ Π.Χ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕ ΒΡΕΧΕΙ.

Οι κουκουλοφόροι είναι κάτι σαν κλέφτες. Γι' αυτό και εγώ δεν τους πλησιάζω. Παράδειγμα μια νύχτα που γυρνούσα από το φροντιστήριο θυμάμαι με ακολουθούσαν 2 κουκουλοφόροι και τότε έτρεχα γρηγορότερα από όσο ποτέ στην ζωή μου. Έτρεχα, έτρεχα αλλά δεν έφτανα. Στο τέλος πάντως το πολύ τρέξιμο μου βγήκε σε καλό και ποτέ στην ζωή μου δεν θέλω να ξαναδώ κουκουλοφόρο.