ΣΛΟΥΡΠ! Εκτύπωση
23.04.09
Γράφω για να μιλήσω για τα γλειφτρόνια που έχει κάθε τάξη σε όλα τα σχολεία. Οι κανόνες για να εξασφαλίσεις έναν καλό βαθμό, ακόμα κι αν δεν παίρνεις τα γράμματα, είναι:
1. Να κάθεσαι στο πρώτο θρανίο (άντε το πολύ στο δεύτερο) και να κοιτάς στα μάτια τον αγαπημένο σου καθηγητή.
 
2. Να σηκώνεις συνεχώς το χέρι σου και να έχεις συνέχεια απορίες.

3. Να σπαράζεις στα κλάματα όταν θα παίρνεις κάτω από την βάση για να δείξεις ότι σου έτυχε κάτι την προηγούμενη μέρα και δεν κατάφερες να διαβάσεις όσο το δυνατόν περισσότερο...

Μόνο έτσι, φίλοι μου, θα βγάλεις καλό βαθμό και θα έχεις και την εμπιστοσύνη του καθηγητή αλλά και του διευθυντή… Και σε αυτό το σημείο αναφέρουμε την μοναδική λέξη που μας έρχεται στο μυαλό: «Έλεος»!!! Εγώ δε θα κατέστρεφα με τίποτα την προσωπικότητά μου για να αποκτήσω την συμπάθεια των καθηγητών. Φέτος ήταν η τελευταία μου χρονιά και πραγματικά σιχάθηκα το κάθε ηλίθιο που το ‘παιζε μαγκάκι και αρχηγός στην παρέα, αλλά κάθε φορά που πέρναγε ο καθηγητής απο μπροστά έβαζε τη γνωστή μάσκα και γινόταν το αθώο και καλό παιδί...Πόσες μα πόσες φορές μου ήρθε να τους χώσω μπουνιά! Γι’ αυτούς που έχουν κι άλλες σχολικές χρονιές τους δίνω μία και μόνο συμβουλή: Μην τσαλακώσετε τον χαρακτήρα σας για κάνεναν λόγο.
Comments (3)add
...
written by Belina , 14 05, 2010
Αγαπητή ilo,
αν θες να νοιαστείς για το μάθημα δεν χρειάζεται να κοιτάς του καθηγητές λες και είναι θεοί για να σου βάλουν καλό βαθμό.
Κ μένα με έχει φάει η απορία για το τι στο καλό έκανε πια αυτός ο Κολωκοτρόνης αλλά όχι δεν θα κάθομαι να κάνω σαν υστερικό ενώ δεν προσέχω, γιατί ειλικρινά τώρα γλυφτρόνι λέμε κάποιον ο οποίος κάνει αυτά τα πράγματα χωρίς να μαθαίνει απλά για να δείξει τον βαθμό που θα πάρει σε όλους και να το παίξει υπεράνω.. smilies/angry.gif
Και ξέρω πολλούς μαθητές που είναι καταπληκτοί, και κάθονται πρώτο θρανίο και έχουν απορίες αλλά δεν το κάνουν για το βαθμό, δεν κάθονται να γλύψουν κανέναν για να καλύψουν ότι κενά έχουν στον εγκέφαλό τους.
Συνεχίζεις να πιστεύεις πως δεν υπάρχουν γλυφτρόνια;
report abuse
vote down
vote up
Votes: +4
...
written by ilo , 14 10, 2009
μου αρέσει να κοιτάω τους άλλους στα μάτια.
το πρώτο θρανίο έχει και γαμώ τη θέα από το παράθυρο.
έχω απορίες γιατί θέλω να μάθω τι στο διάολο έκανε ο κολωκοτρόνης και να είμαι σίγουρη γι αυτά που μαθαίνω.
ναι κλαίω.δεν καταλαβαίνω γιατί η αποτυχία στη "δουλεία" σου να θεωρείται τόσο λιγότερο σημαντική από το να μη σε αφήνουν οι γονείς σου να βγεις μια φορά το σάββατο.

δεν είναι όλοι γλυφτρόνια.
απλώς κάποιοι νοιάζονται.
όλο το παραπάνω κείμενο είναι μια μισαλλοδοξία.
το ότι δεν είναι σαν κι εσένα δε συμαίνει ότι γλύφουν.
αλλά βέβαια,εσείς οι εξυπνάκηδες έχετε κάνει συνώνημα το καρφί με το καλός μαθητής,το γλυφτρόνι με τον ενδιαφερόμενο.
το πρόβλημα είναι ολόδικό σας.

report abuse
vote down
vote up
Votes: +6
..
written by Evi. , 13 09, 2009
Cumfwnw apolytwc me to keimeno.Eimai ductuxwc k egw ''pa9wn''.Ctn ta3h mou exw mia kpla h opoia exei tn patera tc filologo k o nonoc tc einai o gumnaciarxhc.Opote ktlvaineic.Phgainei k pairnei agkaze tuc ka9hghtec apo tn ta3h,peftei apo to 9ranio g na pei ma9hma k olo wraia cxolia proc tuc latremenouc tc ka9hghtec..Omwc picw apo tn plathc tc leei alla..Enw ma9hmatika mporw na pw oti ta phgainw mia xara k cto diagwnicma tc eixa grapcei 19 mu evale 18.Aitiologhch ka9hghtriac:Eicai ply hpiwn tonwn.Apanthch dikia mu:Apla auth eimai k krinoume me tc gnwceic.Dn 9a ri3w to epipedo mu g kanenan..
report abuse
vote down
vote up
Votes: +1
You must be logged in to a comment. Please register if you do not have an account yet.

busy
 
< Προηγ.