Ο ΜΙΚΡΟΣ


Πάω 1η Γυμνασίου και φέτος εγώ ο «μικρός», που λέει και η αδερφή μου, ερωτεύτηκα. Η αδερφή μου είναι 15 και αμφιβάλλω αν έχει ερωτευτεί ποτέ. Δεν ήθελα να το μάθει γιατί θα με κοροϊδεύει όπως κάνει από τις 23 Μαρτίου που με χώρισε αυτή που μου αρέσει.«Κάνατε φάση ή όχι;», με ρωτάει συνέχεια... Δεν της απαντάω... Στο κάτω- κάτω και αυτή στην ηλικία μου ήταν μπακούρι, όπως μου λέει κοροϊδευτικά.
Η κοπέλα που με χώρισε μετά από λίγο τα έφτιαξε με τον κολλητό μου! Τη μέρα που το έμαθα κοιμήθηκα 4+ το πρωί από την κούραση... Σκεφτόμουν αυτούς... Μετά από σχεδόν ένα μήνα τον χώρισε τον κολλητό μου. «Σε βαρέθηκα» του είπε (όπως είχε βαρεθεί και μένα και τον προηγούμενο από μένα). Ξέρει τι θέλει; Ή κάνει σχέσεις για να περάσει η ώρα; Τώρα και εγώ και ο κολλητός μου είμαστε χάλια... Η αδερφή μου νομίζει πως τα ξέρει όλα... Φοράει volcom, wesc, DC κτλ. Εγώ φοράω ότι να 'ναι αρκεί να μου αρέσει. Δεν είμαι θύμα όπως αυτή... Δεν την καταλαβαίνω, δεν με καταλαβαίνει και τσακωνόμαστε συνέχεια. Κάθεται στο facebook και σχολιάζει τις φωτογραφίες του ενός και του άλλου (τι τη νοιάζει;)
Στο σχολείο που πάω όποιος έχει μακρύ μαλλί (όπως εγώ) είναι gay... Όποιος δεν πάει στην παρέλαση γιατί είναι κατά των παρελάσεων (όπως εγώ) αντί να δείξει στους καθηγητές πως δε γουστάρει το σύστημα, δε γουστάρει το στρατό κτλ. δείχνει πως «δεν ενδιαφέρεται για τις εκδηλώσεις του σχολείου!!!». Τους γονείς μου δεν τους νοιάζει το μακρύ μαλλί, αντίθετα τους αρέσει. Οι γονείς μου δε με αναγκάζουν να πάω στην παρέλαση αν δεν το θέλω...Είναι απ' τους λίγους ανθρώπους που με εμπνέουν...

Υ.Γ.: Σας ευχαριστώ που διαβάσατε όλες αυτές τις μπούρδες που έγραψα. Δεν είχα που αλλού να μιλήσω...


26.6.2010 Τεύχος #18