Αρχική


Τα 24 συγκροτήματα του Schoolwave 2014
17.03.14

Schoolwave 2014

Επιλέχθηκαν τα 24 συγκροτήματα (12 μαθητικά και 12 φοιτητικά) που θα παίξουν στο Schoolwave 2014. Η επιλογή ήταν πολύ δύσκολη, ιδιαίτερα ανάμεσα στα φοιτητικά metal συγκροτήματα, όπου το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό.

Την επιλογή έκαναν οι  Γιάννης Πετρίδης (ραδιοφωνικός παραγωγός), Νίκος Κυπουργός (συνθέτης), Γιώργος Κουμεντάκης (συνθέτης), Vassilikos (τραγουδοποιός), Σάκης Τόλης (Rotting Christ), Φοίβος Δεληβοριάς (τραγουδοποιός), Χρυσόστομος Μουράτογλου (μουσικός παραγωγός) και Χρήστος Ιωαννίδης (Schooligans).

Εκτός από τα 24 συγκροτήματα που επιλέχθηκαν, υπάρχουν και τέσσερα αναπληρωματικά συγκροτήματα σε περίπτωση που δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα με τη συμμετοχή κάποιου από τα 24. Τα ονόματα των αναπληρωματικών δεν θα ανακοινωθούν παρά μόνο αν χρειαστεί.

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα συγκροτήματα που συμμετείχαν στις ακροάσεις.  Στα χειμωνιάτικα live που γίνονται κάθε χρόνο στην Αθήνα καθώς και στο "Schoolwave on tour" που θα γίνει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας θα μετέχουν και συγκροτήματα που ήρθαν στις φετινές ακροάσεις.

Δείτε παρακάτω τα 24 συγκροτήματα που θα ανέβουν στη σκηνή του Schoolwave 2014.

 
Τη Δευτέρα 17/3 ανακοινώνονται τα συγκροτήματα του Schoolwave 2014
12.03.14

Schoolwave 2014

 

Αξίζουν 7 ώρες ταξίδι για μια ακρόαση 15 λεπτών? "Φυσικά!" λένε οι Grey Theory από την Κοζάνη, ένα από τα 84 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα  που ήρθαν στην Αθήνα για τις ακροάσεις του Schoolwave 2014 (1-2 Μαρτίου, Prova Music Studios ). Από τα 84 συγκροτήματα (επιλεγμένα ανάμεσα σε 197 που δήλωσαν συμμετοχή ), θα επιλεγούν τα περίπου 25 συγκροτήματα που θα εμφανιστούν αρχές Ιουλίου στο δέκατο Schoolwave.

Την επιλογή κάνουν φέτος οι Γιάννης Πετρίδης (ραδιοφωνικός παραγωγός), Νίκος Κυπουργός (συνθέτης), Γιώργος Κουμεντάκης (συνθέτης), Vassilikos (τραγουδοποιός), Σάκης Τόλης (Rotting Christ), Φοίβος Δεληβοριάς (τραγουδοποιός), Χρυσόστομος Μουράτογλου (μουσικός παραγωγός) και Χρήστος Ιωαννίδης (Schooligans).

Φωτογραφίες από τις ακροάσεις μπορείτε να δείτε εδώ

Tα ονόματα των συγκροτημάτων που θα παίξουν στο Schoolwave 2014 θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 17 Μαρτίου στις 22:00 ακριβώς.

Η ανακοίνωση θα γίνει ταυτόχρονα στις παρακάτω διευθύνσεις:

Official Site >>> www.theschooligans.gr

Facebook >>> Schoolwave Page & Schoolwave Group & Periodiko Schooligans A & Periodiko Schooligans B

Twitter >>> twitter.com/theschooligans

 
Τα 84 συγκροτήματα των ακρόασεων του Schoolwave 2014
16.02.14


0.jpgSCHOOLWAVE-LOGO.jpgΓια τις ακροάσεις του Schoolwave 2014 επιλέχτηκαν 84 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα από τα 197 που δήλωσαν συμμετοχή από όλη την Ελλάδα. 

0.jpgΤην επιλογή των συγκροτημάτων για το Schoolwave 2014 κάνουν οι Γιάννης Πετρίδης (ραδιοφωνικός παραγωγός), ο Νίκος Κυπουργός (συνθέτης), ο Γιώργος Κουμεντάκης (συνθέτης) ο Vassilikos (τραγουδοποιός), ο Σάκης (Rotting Christ), ο Χρυσόστομος Μουράτογλου (μουσικός παραγωγός), ο Χρήστος Ιωαννίδης (Schooligans) και ο Φοίβος Δεληβοριάς (τραγουδοποιός).

0.jpgΟι φετινές ακροάσεις θα γίνουν το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Μαρτίου στην Αθήνα, στο PROVA Music Studios, (Κωνσταντινουπόλεως 56, 17778, Ταύρος)

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα συγκροτήματα που δήλωσαν συμμετοχή. 0.jpgΤα συγκροτήματα που επιλέχτηκαν για τις ακροάσεις θα λάβουν mail με οδηγίες αύριο Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου.

0.jpgΔείτε παρακάτω τη λίστα με τα 84 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα των ακροάσεων του Schoolwave 2014.

 
Tην Κυριακή 16/2 θα ανακοινωθούν τα συγκροτήματα των ακροάσεων του Schoolwave 2014
12.02.14

0.jpg

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθούν τα μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα που θα έρθουν στις ακροάσεις του Schoolwave 2014 από τα 197 συνολικά που δήλωσαν συμμετοχή.

Οι ακροάσεις θα γίνουν στην Αθήνα το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση θα γίνει στις 10 το βράδυ ταυτόχρονα στις παρακάτω διευθύνσεις:

Official Site >>> www.theschooligans.gr

Facebook >>> Schoolwave Page & Schoolwave Group & Periodiko Schooligans A & Periodiko Schooligans B

Twitter >>> twitter.com/theschooligans

 
ΤΑ 197 ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ SCHOOLWAVE 2014
29.01.14

SCHOOLWAVE-LOGO.jpg0.jpgΟλοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής στο Schoolwave 2014. Συνολικά 197 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα δήλωσαν συμμετοχή. Τα τραγούδια τους θα σταλούν αυτές τις μέρες στα μέλη της κριτικής επιτροπής προκειμένου να επιλεγούν τα συγκροτήματα που θα έρθουν για live ακροάσεις στην Αθήνα το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (1-2-3 Μαρτίου 2014).   

0.jpgΠαρακαλούμε όλα τα συγκροτήματα που δήλωσαν συμμετοχή να τσεκάρετε τη λίστα για να βεβαιωθείτε ότι έχουμε λάβει την αίτηση συμμετοχής και τα τραγούδια σας. Αν το όνομα του συγκροτήματος λείπει από τη λίστα ή είναι σημειωμένο, στείλτε άμεσα mail στο  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε .

0.jpgΔιευκρινίζουμε ότι στην παρακάτω λίστα έχουν μπει όλα τα συγκροτήματα που δήλωσαν συμμετοχή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν ελεγχθει για το αν τηρούν τους όρους συμμετοχής ή όχι. Ο έλεγχος αυτός θα γίνει αργότερα.

 

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 7 από 226